Super Bowl 2021 bate pandemia

0
143
sursa foto: Verizon

Cea de a 55-a ediție a celui mai important eveniment sportiv din America, Super Bowl 2021 se va juca duminică, 7 februarie cu spectatori în tribune!

Kansas City Chiefs și Tampa Bay Buccaneers se vor înfrunta duminică pe stadionul Raymond James din Tampa, Florida, pentru cel mai râvnit trofeu din sportul american, Vince Lombardi Trophy.

În ciuda faptului că statul Florida este lovit din plin de pandemie (peste 1.700.00 de infectați și 26.685 de decese de la începutul pandemiei), iar orașul Tampa se luptă și el din greu cu virusul Covid-19 (are peste 56.000 de pozitivi la o populație de  aproximativ 400.000 de locuitori), autoritățile din Statele Unite au decis ca Super Bowl să se joace cu spectatori în tribune.

Stadionul care va găzdui grandiosul eveniment, Raymond James, are o capacitate de 65.890, dar la meci vor asista doar 25.000 de spectatori, atât au permis organizatorilor autoritățile din Florida, dintre care 7500 vor fi eroi din sistemul medical care vor primi bilete gratuite din partea NFL.

Va fi cea mai mică audiență din istoria Super Bowl, dar încă o dovadă că încet dar sigur putem reveni la o viață normală. NFL este una dintre puținele competiții sportive din lume care nu și-a amânat nici măcar un meci în acest sezon din cauza pandemiei de coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.