Accident rutier grav în județul Tulcea, în apropiere de Nalbant

0
1479
Accident rutier grav în apropiere de Nalbant. FOTO IPJ Tulcea

Un grav accident rutier a avut loc în cursul zilei de 4 septembrie pe DN 22A, în jurul orei 12.00, în afara localității Nălbant. Se pare că șoferul, un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Nalbant, a pierdut controlul asupra direcției, auto a părăsit partea carosabila si a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

La accidentul rutier au fost solicitați și pompierii tulceni pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor medical victimelor unui accident rutier produs pe DN 22 A, între localitățile Nalbant și Cataloi.

În accident a fost implicat un autoturism, în care se aflau 5 persoane, 4 de sex masculin și o persoană de sex feminin care rămas încarcerată.

La locul evenimentului s-au deplasat de urgență 2 ofițeri și 10 subofițeri cu 1 autospecială de descarcerare grea, 1 SMURD, 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenție și comandă și 4 ambulanțe SAJ Tulcea.

Primele măsuri de prim ajutor medical au fost acordate de către personal din cadrul SAJ Prahova, care erau în trafic în acel moment.

Forțele de intervenție în urma procedeelor de descarcerare au extras victima, care se afla în stop cardiorespirator și au început manevrele de resuscitare. Această a răspuns pozitiv manevrelor efectuate de salvatori și a fost preluată de un echipaj SAJ.

Toate celelalte 4 victime au primit îngrijiri medicale la fața locului și au fost transportate la UPU Tulcea.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.