Acțiune a polițiștilor: A curs cu amenzi în județul Constanța

1
179
FOTO: IPJ Constanța

În noaptea de sâmbătă, 10 septembrie a.c., spre duminică, 11 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor ilegale, precum și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Au fost legitimate peste 400 de persoane, fiind oprite, pentru control, peste 170 de vehicule, conducătorii auto fiind testați cu aparatele etilotest și drug-test.

În urma activităților, au fost aplicate 73 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 40.000 de lei, dintre care 39 la Legea 61/1991, 6 la Legea 333/2003, 2 la O.U.G. 97/2005 și 26 la O.U.G. 195/2002.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării, patru permise de conducere și au fost retrase patru certificate de înmatriculare.

Polițiștii au constatat două infracțiuni la regimul rutier.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și polițiști locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța.

L.M.

1 COMENTARIU

  1. In sfarsit se mai curata strazile de soferii astia de sambata seara. Ca ti-e frica sa mergi pe strada dupa 10 seara. Bravo politiei rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.