Acțiune comună a polițiștilor constănțeni și tulceni cu „cascade“ pe DN 22

1
850
imagine cu rol ilustrativ FOTO IGPR

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea și cei ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în baza planului de acțiune comun, au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, pe DN 22.

Scopul acțiunii a fost prevenirea accidentelor rutiere pe DN 22, din județele Tulcea și Constanța, precum și conștientizarea participanților la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulație.

Astfel, polițiștii tulceni au acționat, prin așezarea radarelor în cascadă, pe DN 22, pe segmentul de drum aferent județului Tulcea, pentru depistarea șoferilor care, prin deplasarea cu o viteză excesivă, pun în pericol siguranța participanților la trafic.

În urma acțiunii, polițiștii tulceni au constatat o infracțiune la regimul circulației (conducerea unui vehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere) și au aplicat 96 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 60750 de lei, dintre care 73 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, au fost reținute 32 de permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

La nivelul județului Constanța, s-a acționat pe DN 22, sectorul de drum cuprins între limita cu județul Tulcea și localitatea Lumina, județul Constanța.

În urma desfășurării activităților, polițiștii constănțeni au aplicat 96 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 60.000 de lei, fiind reținute 32 de permise de conducere, dintre care 27 pentru depășirea cu peste 50 km/h a vitezei legale admise.

Cea mai mare viteză înregistrată de aparatele radar a fost de 171 km/h.

C.S.

1 COMENTARIU

  1. Cu siguranță mult mai de efect era sa verifice dacă șoferii merg cu faza scurta aprinsă, folosesc hands Free și poarta centură.
    Un alt aspect important ar fi sa sesizeze starea deplorabila a drumului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.