Jandarmii au intervenit pentru liniștirea unui adolescent violent

0
375
Adolescentul a distrus ușa cu o lopată. FOTO IJJ Tulcea

Un adolescent nervos a distrus ușa apartamentului după ce a fost pus la treabă de către tatăl său. Nu este prima ieșire violentă a tânărului, doar că de această dată, părintele a sunat la 112.

În dimineața de 19 august, în jurul orei 10:30, jandarmii au fost sesizați de către un bărbat, prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, cu privire la faptul că fiul său a distrus ușa de acces în locuință folosindu-se de o lopată.

În momentul în care au ajuns la fața locului, jandarmii au fost întâmpinați de către apelant care a declarat că fiul acestuia, fiind deranjat de faptul că i s-a spus să dea o mână de ajutor în gospodărie, a început să arunce cu bunurile din locuință către tatăl său, iar la un moment dat a luat o lopată cu care a distrus ușa de acces în locuință.

Jandarmii au întocmit pe numele tânărului în cauză actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de „distrugere”, faptă prevăzută și sancționată de Codul Penal, conform Art. 253, alin. 1 – „Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuințare a unui bun aparținând altuia ori împiedicarea luării măsurilor de conservare sau de salvare a unui astfel de bun, precum și înlăturarea măsurilor luate se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”.

Actele au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor și aplicării măsurilor legale.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.