Acțiune comună a polițiștilor și jandarmilor în stațiunea Mamaia și Năvodari

0
182
Controale ale oamenilor legii pe litoral. FOTO Cătălin SCHIPOR

Polițiștii și jandarmii au efectuat mai multe controale pe litoral în zona de nord a litoralului, în stațiunea Mamaia și Năvodari. Cei vizați de acțiune au fost comerțul ilicit.

În cursul zilei de 1 septembrie, în intervalul orar 10.00 – 19.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, cu sprijinul jandarmilor din cadrul G.J.M. Tomis Constanța, au desfășurat o acțiune pe linia protejării populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite și respectării prevederilor Legii 55/2020.

În urma activităților, polițiștii au legitimat 91 de persoane și au aplicat 73 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 24.250 de lei, conform Legii 12/1990. În activitate au fost angrenați și polițiști locali.

De asemenea, în intervalul orar 12.00 – 16.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat și ei o acțiune pe aceiași linie. Cu această ocazie, polițiștii au legitimat 23 de persoane și au verificat 22 de societăți comerciale. Totodată, polițiștii au controlat 14 autoturisme și au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 6.900 de lei.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.