SC Utilităţi Publice, în sprijinul cetăţenilor din Cernavodă, cu date de contact şi facturare

0
65

SC Utilitati Publice Cernavodă vă aduce la cunoştinţă următoarele variante prin care puteţi achita facturile:

Solicitare factura in format electronic

Anunt intocmire contracte noi

Noile numere de telefon pentru declarare index apometre si gigacalorimetre:

Birou Relatii cu Publicul: 0241.487.154, 0725.353.119, 0799.399.812;

CASIERIE PIATA COLUMBIA: 0733.928.420;

CASIERIE PIATA UNIRII: 0722.557.661;

CASIERIE PIATA TRUST: 0736.659.787;

S.C. Utilitati Publice Cernavoda S.R.L. este unicul operator detinator de licenta A.N.R.S.C. pentru prestarea serviciului de transport, distributie si furnizare energie termica pe raza Orasului Cernavoda. Societatea are dreptul si obligatia de a administra infrastructura tehnico-edilitara aferenta serviciului catre populatie si catre agentii economici racordati la cele 16 puncte termice (14 aflate in administrarea directa a socitetatii si 2 in administrarea S.N.N. – PT11, PT14).

Organul de conducere si control al societatii este Consiliul Local Cernavoda, in calitate de unic actionar. Acesta supune spre aprobare bilantul de venituri-cheltuieli, strategia de dezvoltare, structura  organizatorica si situatiile financiare.

Societatea cumpara energie termica de la producatorul S.N.N. Electrica S.A. si o vinde populatiei si agentilor economici de pe raza Orasului Cernavoda. 

Energia termica primara sub forma de apa fierbinte este transformata prin intermediul instalatiilor din punctele termice, in agent termic secundar pentru incalzire si in apa calda de consum.

Apa rece necesara prepararii apei calde de consum este asigurata din reteaua de apa rece de la oras, fiind furnizata de S.C. RAJA S.A. In anul 2017, Primaria Cernavoda a finalizat forarea a 5 puturi de apa rece racordate la 5 puncte termice, respectiv: PT1, PT2, PT14, PT17, PT18.

Agentul termic secundar pentru incalzire este livrat consumatorilor intr-un sistem inchis format din: schimbatoare de caldura, pompe de cilculatie, vas tampon, pompa de adaos, vas de expansiune, aparatura de comanda si control, instalatii de automatizare, retele de distributie si instalatii interioare ale consumatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.