Acțiune de amploare a polițiștilor de la Transporturi: controale în trenuri, în gări și pe Dunăre

0
174
Polițiști de la Transporturi, în control prin trenuri și gări CFR - sursa foto: Tulcea Noastră

Polițiștii de la Transporturi au desfășurat o acțiune, în acest weekend, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică în zona stațiilor CF, trenurilor de călători și pe fluviul Dunărea, dar și pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului SARS Cov-2.

În urma activităților, la care au participat peste 50 de polițiști, au fost verificate 44 de trenuri de călători și 25 de stații CF, totodată fiind legitimate aproximativ 230 de persoane. De asemenea, au fost aplicate 57 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 22.780 de lei, dintre care 29 la Legea 55/2020. Totodată, au fost întocmite 2 dosare de cercetare penală.

Una dintre acțiuni s-a desfășurat pe brațul Sulina al fluviului Dunărea, când a fost depistat un minor, de 17 ani, care conducea un autovehicul de tip ski-jet, fără a deține certificatul de capacitate corespunzător.

Tot pe fluviul Dunărea a fost depistată o persoană, în timp ce desfășura activități de pescuit comercial cu ajutorul unei unelte de pescuit de tip setcă din fir textil, cu dimensiunea ochiului de plasă sub dimensiunile minime legale.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.