Acțiuni ale polițiștilor rutieri în județ: au fost deschise dosare penale

0
131
Foto ARhivă

Polițiștii Serviciului Rutier au identificat, din nou, persoane care s-au urcat la volan după ce au consumat alcool sau, mai rău, indivizi care conduceau pe drumurile publice, deși nu aveau permis.

La data de 31 martie a.c., în jurul orei 19.45, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe strada Iunus Emre din localitatea Valea Dacilor, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, în urma verificărilor s-a stabilit faptul că autovehiculul în cauză este neînregistrat.

La data de 1 aprilie a.c., în jurul orei 01.10, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe strada Rozelor din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În ambele cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Acțiune comună cu polițiștii tulceni, pe DN22

La data de 31 martie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Constanța și cei ai Serviciului Rutier Tulcea au organizat o acțiune, pe DN 22, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră în ceea ce privește încălcarea regimului legal de viteză.

În urma activităților, au fost aplicate 116 sancțiuni contravenționale, dintre care 101 pentru depășirea limitei legale de viteză.

Totodată, au fost reținute 38 de permise de conducere, dintre care 36 pentru depășirea cu peste 50 km/h a limitei legale de viteză și 2 pentru depășire neregulamentară.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.