Localurile Sofra, Dolce Vita și VitalCofeta, amendate (iar) de polițiști

2
136
foto: Facebook

Controalele susținute ale forțelor de ordine arată că proprietarii localurilor preferă să țină deschis încălcând prevederile legale în vigoare și să fie amendate, decât să își piardă clienții.

În seara de 31 martie, polițiștii Secției 3 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un local de pe strada Garofiței – VitalCofeta, desfășoară activități în spațiu închis, încălcându-se prevederile legale.

Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

În aceiali seară, polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că două localuri de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu – Sofra, respectiv bulevardul Mamaia – DolceVita, desfășoară activități în spațiu închis, încălcându-se prevederile legale.

Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 14.000 de lei.

C.S.

2 COMENTARII

  1. La Vitalcofeta nu se desfasura activitate in spatiu inchis, au dat amenda societati ca au cod caen de bar 5630( cod care include si cafenelele) , activitatea acolo se desfasoara in spatiu deschis neacand terasa inchisa si e platita taxa de autorizatie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.