Activitatea Agenţiei de Mediu Constanța, blocată din cauza COVID-19

0
527
Camelia Costache, noul şef al Agenţiei de Mediu Constanţa

Cazurile de coronavirus sunt în continuă creștere. Peste 10.000 de persoane au fost testate pozitiv, conform ultimei raportări a Grupului de Comunicare Strategică. La nivelul județului Constanța, în cursul zilei de vineri, 6 noiembrie, sunt 257 de cazuri noi. Specialiștii au specificat că avem de-a face cu o transmitere comunitară, iar Guvernul a impus noi restricții.

În municipiul Constanța rata de incidență la mia de locuitori este de peste 4, astfel în tot mai multe instituții publice angajații au fost infectați cu COVID. Cel mai nou caz este la Agenția pentru Protecția Mediului din Constanța, acolo unde activitatea a fost dată peste cap. Mai mulți angajați se află în izolare după ce o persoană a fost depistată pozitiv.

Avem un caz de COVID-19 la biroul de avize, acorduri și autorizații. Patru colegi care se află în carantină la domiciliu până pe 12 noiembrie, doar o parte din colege sunt la birou și încercăm să dăm drumul la proiecte și să dăm drumul la ce putem”, a precizat Camelia Costache, director APM Constanța.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.