Incendiu la o locuință din Ialomița: un bărbat a fost găsit carbonizat

0
151

Pompierii ialomițeni, urma a unui apel la 112 au fost solicitați să intervină, vineri seara, 6 noiembrie a.c, în urma jurul orei 21.20, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din comuna Drăgoești.

La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanța SMURD și un echipaj SAJ Ialomița- substația Urziceni. Intervenția s-a efectuat în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la întrega casă. Pompierii au acționat mai bine de patru ore pentru stingerea flăcărilor care au înghițit în totalitate locuința, compusă din două dormitoare, o bucătărie și un hol, cu bunurile din aceasta.

Din nefericire, în interiorul casei a fost găsită o victimă carbonizată, bărbat în vârstă de aproximativ 46 de ani. Focul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată, care a produs un scurtcircuit electric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.