Actorul Paul Diaconescu, invitat la interviu #online: Cel mai recent rol jucat a fost în pelicula Nelson, filmată în Kiev

0
911

Ziarul Focus Press continuă seria interviurilor #online. De data aceasta am schimbat puțin cadrul, invitatul nostru fiind tânărul actorul de film și teatru, Paul Diaconescu, cunoscut din serialul ”Triplusec”(2018), unde a interpretat rolul lui Vlad, rulat pe ProTV, dar și din serialul ”Îngeri pierduți” (2013), fiind a treisprezecea telenovelă românească, produsă de Media Pro Pictures, interpretând rolul lui Tudor. 

Paul a jucat și în reclame (30 la număr) din România, dar și din străinătate, dar și în mai multe spectacole de teatru, cele mai recente fiind ”Cercurile încrederii” și comedia ”Viața la birou”. 

Paul Diaconescu a debutat la vârsta de  19 ani în filmul ”Bună, ce faci?”. 

Despre această perioadă de pandemie și cum își ocupă timpul, în cea mai mare parte citește și ne invită pe toți să facem acest lucru, ne-a vorbit Paul într-un interviu video, pe care vă invităm să îl urmăriți. 

Fragmente din interviu: 

”Stau în casă că nu am încotro, plec cu foaie la magazin, foarte rar și încerc să profit de timpul ăsta să mă recuperez, eu eram oricum obișnuit să stau destul de mult izolat pentru că am avut o intervenție chirurgicală acum două luni și nu sunt recuperat. Nu am voie să fac multă mișcare. Am trecut și prin exercițiul măștii și al autoprotecției pentru că am dezvoltat o bacterie în spital care m-a durut groaznic și era foarte contagioasă. Am stat la izolator două săptămâni, cu mască pe față, cloramină pe covoraș la intrare, toți vizitatorii îmi vorbeau de la distanță, la fel și vizitele medicilor. Din fericire bacteria a dispărut cu tratament” 

”Aștept premiera unui film, producție israeliana de la Tel Aviv dar l-am filmat în Kiev anul trecut și curând va avea premiera, se numește Nelson, personajul meu este eponim, sunt un tânăr evreu, născut în București în anii ‘40 care își vede tatăl împușcat în cap de Garda de Fier și din păcate această experiență traumatizantă l-a marcat și toată viața și-o dedică pentru a răzbuna moartea tatălui său (…) Am stat în Kiev vreo 35 de zile, am filmat 30 de zile. A fost o echipă profesionistă cap-coadă, am avut asistent personal ca la Hollywood. Am aflat de casting de pe facebook, am filmat un self-tape, l-am trimis, am avut noroc că s-au uitat, mi-au cerut încă unul, după m-au chemat în Kiev, se întâmpla anul trecut de Paște, la ora 11:00 m-au sunat, la 16:00 am avut avionul și la 12 noaptea l-am cunoscut pe regizor. 

”De 6 ani fac tabere de dezvoltare personală cu copii, alături de un psiholog,  ”Paradisul verde” în Corbeanca, la casa domnului Țânțăreanu 

”Mai am ceva ambițios la care lucrez de vreo doi ani și sper să ajungeți să mă vedeți curând pe cele mai mici, mari ecrane, prezint gale de box” 

”În filmul Back to Back, unde anumite scene s-au filmat și la Constanța joc rolul unui doctor nebun care implantează cip-uri în oameni și încearcă să îi facă campioni de arte marțiale. Filmul nu s-a finalizat, este producție cu americanii, cu Hollywood, cu cei de la Constanța, mai sunt mici baraje de comunicare, nu știu dacă se va finaliza anul ăsta, dar Back to Back ete un film pe care îl aștept cu mare drag. La Constanța am mai filmat, este o zonă în care tot mă învârt, am făcut un scurtmetraj pe care îl vrem a fi lungmetraj, scenariul este scris deja și este extraordinar, a lui Robert Eugen Popa care este din Constanța. Am filmat alături de Maia Morgenstern, sunt personaj principal, se numește Veni Vidi Fugi. Acțiunea se petrece în ‘89 București, într-un liceu. Sunt un băiat care nu înțelege latina, acțiunea se petrece în jurul acestei limbi, care împrumută bani și încearcă să fugă din țară”.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.