Adelina Pestrițu, despre arestarea nașului constănțean Rafte: “Nici eu, nici familia mea nu suntem implicați în niciun fel. Fiecare om își trăiește propria poveste de viață”

0
902

Adelina Pestrițu, fina afaceristului constănțean Daniel Rafte, a dorit să facă precizări cu privire la arestarea preventivă a nașului său pentru trafic de droguri de mare risc.

„Fiecare om își trăiește propria poveste de viață, cu acțiunile, alegerile și principiile sale. Noi, oamenii, suntem interconectați, așa funcționează societatea și viața, avem legături de tot felul- de familie, de prietenie, de colaborare profesională- legături care rămân, și legături care se rup, cu oameni pe care îi cunoaștem sau pe care credem că îi cunoaștem. Scriu aceste rânduri pentru că numele meu este menționat zilele acestea și asociat cu persoane și acțiuni cu care nu sunt sub nicio formă de acord.

Aș vrea să fie pe cât se poate de clară și fermă, nu am niciun fel de legătură cu situația și persoanele în discuție zilele acestea. Drumurile noastre și relația noastră circumstanțială s-a încheiat destul de repede. Niciodată pe parcursul relației noastre, atât cât a durat, nu am avut cunoștință sau bănuieli despre acțiuni contrare legii sau moralei. Nici eu, nici familia mea nu suntem implicați în niciun fel.

Înțeleg nevoia de a folosi nume de persoane cunoscute pentru a genera titluri și vizualizări, însă nu înțeleg de ce cineva ar folosi un nume într-o poveste gravă care nu îl implică. Familia mea nu este nici ”devastată”, nici ”distrusă”, familia mea nu implică aceste persoane. Familia mea reală este însă îngrijorată de faptul că suntem aruncați fără vină în acest vârtej al senzaționalului. Respect fiecare om care are un rol în viața mea”, a precizat Adelina Pestrițu.

A.V.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.