Adio coloane de mașini la sensul giratoriu de la Bifurcație spre Cumpăna! Gâju: “În urma unei întâlniri cu reprezentanții primăriilor Constanța, Agigea și CNAIR s-a decis lățirea drumului 39E”

0
2459
Fluidizarea traficului în Cumpăna

Dragii mei, mă bucur să vă pot anunța că una dintre principalele probleme cu care se confruntă cei mai mulți șoferi în timpul verii (coloanele de mașini care se formează la ieșire din localitate spre Constanța, la sensul giratoriu de la Bifurcație), este pe care de a se rezolva. În urma unei întâlniri cu reprezentanții primăriilor Constanța și Agigea, reprezentanții CNAIR, etc s-a decis LĂȚIREA drumului 39E, cu câte o bandă pe fiecare sens, de la Bifurcație spre Cumpăna, pe o distanță de 200 de metri, pentru a fluidiza traficul în această zonă. S-a dat deja în lucru planul acestei investiții realizate de CNAIR și nu vom ceda până când nu se va finaliza lucrarea. #AcasaEsteCumpana #Investiție #FluidizareaTraficului #Cumpana #Bifurcație

Publicată de Mariana Gâju pe Miercuri, 24 iunie 2020

Primarul localității constănțene Cumpăna, Mariana Gâju, a anunțat că în urma unei întâlniri cu reprezentanții primăriilor Constanța și Agigea și reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) s-a decis lățirea drumului 39E, cu câte o bandă pe fiecare sens, de la Bifurcație spre Cumpăna, pe o distanță de 200 de metri, pentru a fluidiza traficul în acea zonă.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare, copil şi cadru apropiat
Mriana Gâju

Dragii mei, mă bucur să vă pot anunța că una dintre principalele probleme cu care se confruntă cei mai mulți șoferi în timpul verii (coloanele de mașini care se formează la ieșire din localitate spre Constanța, la sensul giratoriu de la Bifurcație), este pe care de a se rezolva. În urma unei întâlniri cu reprezentanții primăriilor Constanța și Agigea, reprezentanții CNAIR, etc s-a decis lățirea drumului 39E, cu câte o bandă pe fiecare sens, de la Bifurcație spre Cumpăna, pe o distanță de 200 de metri, pentru a fluidiza traficul în această zonă. S-a dat deja în lucru planul acestei investiții realizate de CNAIR și nu vom ceda până când nu se va finaliza lucrarea“, susține primarul Mariana Gâju.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.