Administrația locală va plăti peste 60.000 de euro pentru documentațiile necesare construirii unei clădiri de birouri pentru angajați

0
788
Strada Grivitei nr. 44 Constanta

Primăria Constanța vrea să achiziționeze „Elaborarea serviciilor de proiectare pentru realizarea etapelor SF, PAC, PT, DDE, CS, documentații pentru obținerea avizelor/acordurilor pentru obiectivul de investiție «Construire imobil de birouri S+P+3E cu servicii/comerț/alimentație publică la parter»“. Valoarea estimată a achiziției este de 253.000 de lei, fără TVA, adică 301.070 de lei, cu TVA (61.217 euro). Astfel, instituția dorește să construiască o clădire de birouri, cu trei etaje, unde își va desfășura activitatea personalul din aparatul de specialitate.

Terenul cu suprafața aproximativă de 933 metri pătrați este situat în pe strada Griviței, numărul 44, la intersecția cu strada Olteniei.

„La momentul actual, mai multe direcții din cadrul Primăriei Municipiului Constanța își desfășoară activitatea în sedii închiriate. Construirea unui sediu pentru desfășurarea în bune condiții a activității personalului din aparatul de specialitate al primarului este atât de necesar, cât și oportun, având în vedere și economia la bugetul local, ce urmează să se facă“, se arată în Caietul de sarcini.

Context

În luna august a anului trecut, a fost eliberat certificatul de urbanism pentru „Construire imobil de birouri în regim de înălțime de S+P+3Etaje cu servicii/ comerț/ alimentație publică la parter“. Beneficiar și solicitant al actului este Municipiul Constanța.

Petruț IACOB

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.