Administratorul Arafura nu poate amplasa un container pentru fast food în apropierea Podului de la Butelii

1
4637

S.C. Vienez S.R.L. a solicitat certificat de urbanism pentru amplasarea unui container pentru comercializare produse fast food, dar a fost refuzată.

S.C. Vienez S.R.L. din Eforie Sud, firma lui Eugen Dinescu, administratorul Arafura, a solicitat Primăriei Constanța eliberarea unui certificat de urbanism pentru amplasarea unui container pentru comercializare produse fast-food pe B-dul Aurel Vlaicu nr. 102B, la intersecție cu strada Cumpenei și Șoseaua Industrială.

Municipalitatea nu îi permite amplasarea containerului deoarece, pentru imobilele existente, noile cerințe ale locuitorilor și disfunctionalitățile cauzate de nerespectarea proiectelor inițiale sau de unele modificări arbitrare ale cadrului construit și amenajat vor impune intervenții corective, pentru care va fi necesar să se elaboreze Planuri Urbanistice Zonale.

S.C. Vienez S.R.L. deține pe str. Faleza nr. 5 Restaurantul și terasa Vienez, iar în 2019 a realizat o cifră netă de afaceri de peste un milion de lei, cu un profit de puțin peste 19.000 de lei.

Eugen Dinescu este asociat și în Perfecta Invest S.R.L. și EVG Hydrogen Engineering S.R.L. din Constanța, al Alfarom Com S.R.L. din Tulcea și al Florom S.R.L. din Gârliciu.

Reamintim că Arafura S.R.L., al cărei administrator este Eugen Dinescu (firma fiind deținută de Livia Dinescu), vrea să construiască, în Mamaia Nord, pe un teren de 650mp pe care îl deține, un imobil cu șapte etaje, pregătindu-se să întocmească un Plan Urbanistic Zonal în acest sens, pentru modificarea reglementărilor urbanistice.

Valentin ISPAS

Citeşte şi:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.