Adversar dificil pentru HCDS

0
145

Handbal Club Dobrogea Sud și-a aflat oponenta din întâlni turul 1 al EHF European League. Echipa de la malul mării se va duela, primul meci se va juca pe 28 sau 29 august în Ungaria, iar returul pe 4 sau 5 septembrie la Constanța, cu formația maghiară Csurgoi KK.

Cele două sunt vechi cunoștințe, s-au mai duelat în toamna anului 2019 în turul II al Cupei EHF. Atunci, ungurii s-au calificat datorită faptului că au marcat mai multe goluri la Constanța, unde au câștigat cu 24-22. Delfinii s-au impus în retur cu 21-19, scorul general fiind 53-53! 

“Prima impresie este că se putea și mai rău, dar și mai bine. Nu putem spune că este un adversar ușor pentru că anul ăsta, în aprilie, a câștigat cu Veszprem în campionat. Nu e aceeași echipă cu care am jucat în 2019. E adevărat, au schimbat antrenorul și 5-6 jucători. Știm că joacă mult mai bine acasă. E bine că avem primul meci la ei și că avem timp să ne pregătim. De azi începem treaba, strângem informații. Eu sunt optimist, obiectivul nostru este să ne calificăm în grupe”, a declarat Djordje Cirkovic, antrenorul Constanței.

HCDS s-a reunit luni la Sala Sporturilor, iar la începutul lunii viitoare va pleca într-un cantonament de pregătire lângă Belgrad, unde va juca amicale cu echipe din prima ligă a Serbiei: Jugovic Kac, Metaloplastika Sabac și Partizan Belgrad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.