Afaceristul Alexandru Iorov nu poate construi un bloc de 6 etaje: Primăria nu a emis certificatul de urbanism

0
1928

Fiul afaceristului Gheorghe Iorov, fost director în cadrul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime, și fin al fostului edil Radu Mazăre nu își poate construi imobilul de 6 etaje pentru că Primăria municipiului Constanța nu a emis certificatul de urbanism.

Vorbim despre, Alexandru George Iorov, care intenționa să ridice un imobil cu regim de înălțime D+P+6 etaje, însă, conform celor specificate pe site-ul Primăriei Constanța, prezentul certificat de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru: construire imobil locuințe colective D+P+6 etaje întrucât nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate conform HCL nr. 109/27.04.2017 (Utilizări admise: locuințe colective cu parterul destinat funcțiunilor comerciale și serviciilor).

Finul fostului edil al municipiului Constanța este cunoscut pentru afacerile imobiliare pe care le deține, mai ales în Mamaia Nord, dar și pentru nerespectarea normelor, în sensul că, deși a fost sancționat în anul 2018 de către Poliția Locală şi i s-a impus să stopeze reamenajarea unor apartamente din stațiunea Mamaia, zona Butoaie, Iorov a continuat lucrările.

Una peste alta, afaceristul Alexandru George Iorov nu își poate duce la îndeplinire investiția, aceea de construire a unui imobil de nu mai puțin de șase etaje, strada fiind însă nespecificată, pentru că nu se respectă reglementările urbanistice.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.