Alertă la Mangalia: rottweileri liberi pe stradă! Unul a fost împuşcat, după ce a muşcat o tânără

0
5332
foto cu rol ilustrativ/ sursa foto: telegrama.ro

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați, duminică, 11 septembrie a.c., în jurul orei 5.30, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie a fost mușcată de un rottweiler. Evenimentul, care se putea transforma într-o tragedie a fost cauzat de stăpâna câinelui, o femeie de 42 de ani.

Reamintim că la Mangalia a mai fost înregistrat un eveniment dramatic, când un copil a murit după ce a fost muşcat de un câine agresiv. La momentul repectiv, nenorocirea s-a produs în curtea casei unde se afla minorul.

Revenind la speţa de duminică, 11 septembrie, deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă.

Întrucât câinele se afla lângă femeie și avea un comportament agresiv, reprezentând un pericol imediat, unul dintre polițiști a folosit armamentul din dotare. Câinele a decedat.

Ulterior, femeia, de 23 de ani, a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La fața locului, s-au prezentat lucrători de ecarisaj din cadrul Unității Teritorial Administrative Mangalia, care au ridicat câinele.

Totodată, în apropierea locului faptei, a mai fost identificat un alt câine, din aceeași rasă, fiind tranchilizat și ridicat de lucrătorii de la ecarisaj.

În continuare, polițiști ai Poliției municipiului Mangalia efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, urmând ca proprietara câinilor, femeia în vârstă de 42 de ani, să se supună rigorilor legii.

UPDATE:

Potrivit celor care o cunosc pe proprietara câinilor, situaţia ar sta astfel: rottweilerii au scăpat din curtea în care se aflau, lucru pe care femeia l-ar fi aflat abia a doua zi, când s-a produs incidentul mai sus descris.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.