VIDEO. Aleșii, sub lupa FOCUS PRESS: Consilierul județean USR George Bădilă are doar un hectar de teren intravilan, unde cultivă legume bio

0
476

George Bădilă s-a întors în satul natal în urmă cu cinci ani, după 23 de ani petrecuți în Belgia, și și-a amenajat o fermă legumicolă bio. Deocamdată, deține în proprietate doar 1,4ha de teren intravilan în satul Urluia din comuna Adamclisi.

S-a întors din Belgia și a înființat o fermă de legume bio, deși nu avea habar de agricultură. Un proiect ce crește, cu sprijinul familiei sale, firma sa, Urluia S.R.L. – în care este asociat unic -, înregistrând în 2019 doar un profit de 4.456 de lei, la o cifră netă de afaceri de 9.802 lei.

George Bădilă, căci despre el este vorba, actual consilier județean U.S.R.-P.L.U.S., a studiat în Belgia, întâi la Școala Europeană din Mol, apoi la Institutul Superior de Formare Continuă din Etterbeek, o comună din Regiunea Capitalei Bruxelles. Aici a urmat cursuri de Managementul marketingului și IT, timp de cinci ani, după care și-a finalizat studiile la Universitatea Liberă din Bruxelles, unde s-a specializat și în Psihologie.

În timpul studiilor, a și lucrat, atât în hoteluri sau în diverse firme, ca trainer sau asistent administrativ, chiar și la Centrul Public de Asistență Socială Saint Gilles din Bruxelles sau la un binecunoscut furnizor londonez de servicii de inventariere la nivel paneuropean, prin filialele sale din Belgia și Germania.

George Bădilă

Din 2015, George Bădilă s-a întors în satul Urluia din comuna Adamclisi, unde a copilărit, și și-a deschis propria afacere. Potrivit declarației sale de avere, nu deține, însă, decât un teren intravilan de 1,4 ha aici și nimic mai mult. Iar anul trecut a obținut venituri doar din indemnizația de membru în Biroul Electoral al unei secții de votare: 1.085 de lei. În rest, s-ar fi descurcat din fondurile proprii realizate peste hotare, potrivit declarațiilor sale pentru Focus Press, însă nicio informație despre acestea nu există în declarația sa de avere.

„Am trăit din ce am mai avut. Investiția mea în agricultura bio este încă la început. Beneficiez de sprijinul familiei în acest proiect, mai ales că la început nu aveam habar de agricultură. (…) Nu mă așteptam să ajung pe lista de candidați a U.S.R.-P.L.U.S. pentru Consiliul Județean Constanța, mai ales pe un loc eligibil, așa că mă bucur că am obținut voturile oamenilor, iar acum sunt obligat să vin cu proiecte pentru scăderea abandonului școlar, îmbunătățirea educației din județul nostru, ecologizarea satelor, dispariția depozitelor de gunoaie din jurul acestora, lucruri despre care am discutat și în campania electorală“, a declarat George Bădilă pentru Focus Press.

Valentin ISPAS

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.