Alexandru Rafila anunță deja valul 3 de coronavirus

0
502
Sursa foto: digi24.ro

Alexandru Rafila vorbește despre cel de-al treilea val de coronavirus care ar putea să lovească România. Sunt țări care au trecut deja în această etapă a pandemiei.

Este posibil ca în viitorul apropiat, până la sfârșitul anului să scadă numărul de infectări în România, după măsurile restrictive impuse. Totuși, Alexandru Rafila vorbește și despre al treila val de coronavirus care se manifestă deja în unele țări.

“Noi acum ne găsim, ca să fiu și eu în trendul vremurilor, în valul 2, am văzut că sunt țări, ca Japonia, unde apare al treilea val epidemic. Există decalaje între țări, probabil că până la sfârșitul anului să se oprească creșterea, nu știu să vă spun cifre în momentul de față, nu vreau să fac speculații. Este posibil ca după o perioadă de măsuri stricte, care va duce la scăderea cazurilor, spre primăvară, dacă nu o să reușim să administrăm suficient de mult vaccin, să asitam la o nouă creștere începând cu luna februarie”, a explicat Alexandru Rafila la o televiziune de știri, potrivt celor de la realitatea.net.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.