Nelu Tătaru, despre starea medicului de la Piatra Neamț: „Medicul Cătălin Denciu este în stare gravă. Are și un test COVID-19 pozitiv”

0
128
Foto: Exploziv TV Neamț

Într-un interviu acordat pentru Digi24, Nelu Tătaru, ministrul Sănătății a vorbit despre starea medicului erou de la Piatra Neamț, Cătălin Denciu. 

Tătaru a declarat că medicul este în stare gravă, în Belgia i s-a făcut dializă. În plus, înainte de a fi transferat în Belgia, i s-a făcut un test COVID, iar acesta a fost pozitiv, deși fusese infectat în primăvară, în luna aprilie.

Nelu Tătaru și-a cerut cere scuze pentru declarația făcută după incendiul de la spital, când a spus că „toți suntem vinovați” de această tragedie.

Acesta a fost întrebat, printre altele, ce șanse ar fi avut medicul dacă ar fi rămas să fie tratat în spitalele din România, având în vedere starea acestuia.

”Avem specialiști buni. Cred că era un pic mai dificil, dar am căutat să asigurăm toate condițiile și tot suportul pentru un act medical de calitate. Adică trebuia să ne asigurăm că există toate condițiile și ne-am asumat un transfer în Belgia”, a răspuns Nelu Tătaru.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.