Alte două imobile de 6 etaje, pe bulevardul Aurel Vlaicu. Investitorul este un consilier local

0
1813

Investitorii țintesc aproape orice teren liber de construcții din municipiul Constanța pentru a ridica blocuri de peste cinci etaje, iar bulevardul Aurel Vlaicu începe ”să înflorească” din acest punct de vedere. Lângă stația de carburant au fost construite două imobile de 10 etaje, iar investitorul intenționează să mai adauge în portofoliu şi alte construcţii.

Firma Franc Estate Development SRL a obținut luni, 7 septembrie a.c., două certificate de urbanism ce vizează construirea a două imobile de 6 etaje, ce va fi amplasat pe Bulevardul Aurel Vlaicu, mai precis în regim de înălțime 2S+P+SUPANTĂ+6E – Locuințe colective cu spații comerciale și servicii la parter, împrejmuire teren și organizare se șantier și 2S+P+MEZANIN+6E – Locuințe colective și spații comerciale și servicii la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier, certificatele fiind valabile 12 luni.

Primăria Constanța a dat undă verde acestui proiect ce va fi amplasat la numărul 325 D în această zonă foarte frecventată, situată în imediata apropiere a Campusului Ovidius, dar și de staţiunea Mamaia.

Cel ce deține acțiuni la această firmă este consilierul municipal local PSD Cristian Mihăilescu, care a mai ridicat două imobile a câte 10 etaje în acea zonă.

Franc Estate Development SRL a fost înființată în anul 2015 și are sediul în municipiul Constanța. Asociații, persoane fizice, sunt: Cristian Mihăilescu, Valentin Barbă și Alexandru Barbă.

Loredana MIHAI

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.