Alte noi cărți de identitate pot fi eliberate, la Constanța

0
277

Constănțenii care au depus cereri, până la data de 24 septembrie a.c., pentru eliberarea cărților de identitate, pot merge să le ridice.

Primăria Municipiului Constanța anunță că cererile depuse pentru eliberarea cărților de identitate (cu excepția celor care au necesitat verificări suplimentare) până la data de 24.09.2021, inclusiv, sunt soluționate.

Astfel, cetățenii care au de ridicat actele de identitate sunt invitați să se prezinte la ghișeul Restituiri, în următorul program:

– Luni, marți, miercuri, vineri – 8.30 – 16.30

– Joi – 9.30 – 12.30 și 15.30 – 18.30

Reamintim că, potrivit Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 art.4 alin.(5), documentele eliberate de către autoritățile publice care expiră în perioada stării de alertă își păstrează valabilitatea pe toată perioada stării de alertă și 90 zile de la încetarea acesteia.

„Facem apel la constănțeni să respecte măsurile de protecție și să poarte masca în așa fel încât să acopere atât nasul, cât și gura. În plus, rugăm constănțenii care s-au programat pentru preschimbarea documentelor de identitate și nu mai pot ajunge să anunțe acest lucru la adresa de e-mail evidentapopulatiei@primaria-constanta.ro“, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.