Polițiștii au întocmit dosare penale șoferilor care au condus băuți

0
70
Imagine cu rol ilustrativ

La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 7.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a condus un autoturism pe strada Traian din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 50 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mihai Eminescu din satul Sinoie, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 17.40, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 51 de ani, care a condus un autoturism pe strada Narciselor din localitatea Dorobanțu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 00.20, polițiști din cadrul Secției 4 au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe strada Slt. Petre Papadopol din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.