Ambulanțele din Constanța intervin la foc continuu

1
597

Aproape 500 de constănțeni sunt confirmați zilnic cu COVID-19, de aproape o săptămână. Din cauza valului 4 al pandemiei, ambulanțele acționează la foc continuu, nu stau aproape deloc.

Sute de constănțeni sună la 112 solicitând să fie testați pentru COVID-19, în fiecare zi. Iar dintre aceștia, mulți sunt internați, în special cazurile grave. În plus, și alți bolnavi au nevoie să fie preluați de ambulanțe sau cei răniți în urma unor accidente ori alte evenimente, așa că autospecialele nu stau aproape deloc.

Serviciul de Ambulanță Județean Constanța este suprasolicitat, abia face față cererilor, cu greu.

„Ne descurcăm foarte greu. Foarte mulți constănțeni sună pentru a fi testați pentru COVID-19. Intervenim și în cazul pacienților suspecți și a celor care sunt confirmați și trebuie să fie internați, fiind cazuri mai grave. De o săptămână, sunt zilnic foarte multe solicitări“, ne-a confirmat dr. Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.

V.I.

1 COMENTARIU

  1. Din raportul de azi al DSP sunt 2000 de cazuri in ultimele 14 zile. De unde 500 zilnic. Sesizare la parchet asta trebuie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.