Dr. Gabriel Serac acordă consultații la OCH, pentru chirurgie bariatrică și chirurgie generală

0
71

Dr. Gabriel Serac, medic primar chirurgie generală, acordă consultații la Ovidius Clinical Hospital în datele de 8 și 9 octombrie 2021, pentru chirurgie bariatrică și chirurgie generală.

Colaborator în cadrul Ovidius Clinical Hospital din anul 2015, supraspecializat în chirurgia laparoscopică tehnici avansate cu atestat de competență în chirurgia hepatobiliopancreatică, Dr. Serac Gabriel a efectuat peste 500 de intervenții chirurgicale în cei 5 ani de colaborare cu spitalul OCH, intervenții de chirurgie laparoscopică bariatrică și metabolică, chirurgie endocrină, chirurgie hepato-biliară, chirurgie laparoscopică abdominală, colo-rectală, ginecologică, chirurgie oncologică și tratamentul herniilor abdominale și inghinale.

De asemenea, vine în întâmpinarea pacienților cu informații privind intervențiile de chirurgie laparoscopică bariatrică și metabolică prin susținerea unor cursuri lunare gratuite despre tratarea obezității. În urma acestor cursuri mulți pacienții au luat decizia de a se opera la OCH cu mult mai multă responsabilitate, având siguranța unui act medical de calitate.

Doctor în Științe Medicale, Dr. Serac își continuă specializarea prin participarea la numeroase cursuri de perfecționare cu tehnici noi minim invazive pentru afecțiunile din sfera chirurgiei generale. Fiind cadru didactic în cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș asigură continuitate în practicile medicale la standardele ridicate în rândul noilor generații de medici. Pentru programări sunați la 0241.480.400.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.