Anca Sînă Serea, internată în spital, după ce i s-a făcut rău: “Sistemul sanitar din Bulgaria este foarte defectuos”

0
2339

Anca Serea, soţia lui Adi Sînă, a ajuns în atenţia medicilor. Vedeta se confruntă cu probleme de sănătate și, din păcate, nu a putut să participe la ziua de naștere a fiicei sale Sarah. Din păcate, mă aflu la spitalAm avut o probleme de sănătate. Nu știu câți dintre voi știți că eu am o problemă cu o anemie severă”, a povestit vedeta într-un filmuleț postat pe pagina ei de Instagram. 

Frumoasa brunetă a povestit că a început să se simtă rău în timp ce era într-o călătorie Bulgaria, alături de soțul ei, cântărețul Adi Sînă. Nu a mai putut să mişte mâinile şi picioarele, a vărsat şi a chemat ambulanţa. Vedeta susţine că se confruntă cu o anemie severă de mai mult timp. Vedeta s-a îngrozit de felul în care a fost tratată în spitalul bulgăresc.

Sistemul sanitar din Bulgaria este defectuos, chiar şi comparativ cu sistemul sanitar românesc“, susţine vedeta. Anca a ajuns la un spital COVID-19 din Bulgaria, însă nu a dorit să rămână internată acolo. A ajuns cu greu în România, iar în prezent este internată la un spital din Bucureşti. Testul pentru COVID-19 a ieşit negativ, însă va mai rămâne sub supraveghere medicală.

Nu știu dacă mă credeți, dar cumva am fost pe marginea prăpastiei, nu mai auzeam cu urechea dreaptă deloc, nu mai vedeam cu ochiul drept, toată partea asta a capului îmi era oarecum amorțită, n-am mai putut să-mi mișc mâinile și picioarele. Mi s-a părut că ambulanța, durează să vină o veșnicie, 10-15 minute, nu-mi dau seama. Adrian s-a speriat și el foarte tare. Problema a fost că oamenii nu vorbeau engleză deloc, foarte, foarte puțin și nu puteam să ne înțelegem cu ei. M-au dus la un spital și m-au întrebat dacă vreau să stau 4 zile internată pentru că ei nu au nici cea mai vagă idee ce se întâmplă. Era un spital cu secție COVID și noi am refuzat să ne internăm, m-au dus la un alt spital. (…) Analizele sunt destul de slabe în ceea ce privește hemoglobina și cantitatea de fier pe care o am. Hemoglobina am avut-o 5.6, știu că normaliatea trebuie să fie între 12 și 16 la femeile de vârsta mea, iar fierul l-am avut 5″, a spus Anca. 

Pentru a-i salva viața, medicii i-au făcut și transfuzie de sânge vedetei.  “Nu am realizat că am un deficit atât de mare…Am făcut transfuzie de sânge. Azi-noapte, până la ora 2 am primit 1200 de mililitri de sânge. Vreau să-i mulțumesc, oricărui om, cine a fost și am primit sânge de la el, îi mulțumesc… “, a declarat ea. Anca Serea a mai spus că speră să fie externată luni și să ajungă la cei 6 copii ai ei, pentru că deja se simte mai bine. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.