Anca Țurcașiu va susține un curs pentru copii: Ne vom întâlni în weekend, timp de opt săptămâni

0
44

Știm cu toții că suntem catalogați, etichetați în permanență de către cei din jurul nostru. Cum facem să-i cucerim?  La cei 50 de ani, Anca Țurcașiu arată impecabil și are agenda încărcată pentru 2021, asta după ce și-a îndreptat atenția către două meserii.

Cântăreața a declarat că din această lună va susține un curs pentru copii. Este vorba despre “Arta conversației și ținuta în societate”, curs pentru care a primit deja un feedback pozitiv de la părinți. Pe lângă asta, Anca Țurcașiu este pasionată și de design interior și vrea ca pe viitor să ofere consultanță celor interesați de redecorarea spațiilor.

Reîncep înscrierile la cursul “Arta conversației și ținuta în societate”. Se va desfășura online, începând din 15 mai 2021 și se adresează copiilor si adolescenților cu vârste cuprinse între 11 și 16 ani. Ne vom întâlni în weekend, timp de opt săptămâni. Vom învăța cum să fim o prezență cât mai agreabilă și apreciată în viață, în societate. Înscrierile se fac până pe 10 mai 2021. Vom explora împreună un univers minunat, veți căpăta deprinderi esențiale pentru toată viața, indiferent de calea pe care o veți urma. Grăbiți-vă! Locurile se ocupă repede!“, susține Anca Țurcașiu.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.