Ancheta în dosarul reglării de conturi de la Medgidia, unde mai multe persoane au fost stropite cu benzină și li s-a dat foc, a ajuns la final

0
2349

Anchetatorii au finalizat cercetările în dosarul în care mai multe persoane au fost stropite cu benzină și li s-a dat foc. Este vorba despre Raim Rustem, Belgin Rustem și Beinur Rustem, care au fost trimiși în judecată pentru tentativă de omor, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Constanța, pe 20.01.2023.

Amintim că, în noaptea de 4 spre 5 august 2022, în jurul orei 2.00, la domiciliul unei femei de 44 de ani din Medgidia s-ar fi deplasat mai multe persoane, care ar fi pătruns în curte și în locuință, unde ar fi început să o lovească pe aceasta și pe membrii familiei sale. În continuare, persoanele în cauză le-ar fi stropit cu benzină pe victime, ulterior dându-le foc, după care autorii ar fi părăsit locația.

Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind vorba despre o minoră, de 10 ani, o femeie, de 44 de ani, și 2 bărbați, de 41, respectiv 42 de ani, care prezentau leziuni traumatice și arsuri.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de omor calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. În urma investigațiilor, au fost identificați 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 37 și 57 de ani, bănuiți de comiterea faptelor. Au fost arestați preventiv.

Cei trei, adică Raim Rustem, Belgin Rustem și Beinur Rustem, au fost trimiși în judecată pe 20 ianuarie 2023. După ce va trece prin faza de cameră preliminară, va începe judecata.

Liliana BELCIUG

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.