Și în 2023 ar urma să fie alocați bani pentru proiectul de modernizare a Parcului Tăbăcărie

0
252

În proiectul bugetului municipiului Constanța din anul 2023 a fost alocată suma de 300.000 de lei pentru proiectul ce prevede modernizarea parcului Tăbăcărie. Este vorba despre „servicii de arhitectură și de amenajare peisagistică pentru lucrări de intervenții și modernizare pentru Parc Tăbăcărie, zona cuprinsă între bulevardul Alexandru Lăpușneanu – Sat Vacanță – Lac Tăbăcărie – City Mall”.

Totodată, în document mai este prevăzută suma de 130.000 pentru „elaborare documentație tehnico-economică, faza de studiu de fezabilitate privind obiectivul de investiție <<Regenerare spațiului verde în zona Parc Tăbăcăriei, pe malul lacului Tăbăcărie din Municipiul Constanța și din zona centrală, lângă Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța>>.

În luna noiembrie a anului 2022, Primăria Constanța a alocat bani în bugetul municipiului, în urma unei rectificări, adoptate în Consiliul Local Constanța, pentru „servicii de arhitectură și de amenajare peisagistică pentru lucrări de intervenții și modernizare pentru Parc Tăbăcărie, zona cuprinsă între bulevardul Al. Lăpușneanu – Sat Vacanță – Lac Tăbăcărie – City Mall”. Era vorba despre suma de 1.000 de lei.

Context:

Municipalitatea își dorește reabilitarea parcului Tăbăcărie cu bani din bugetul local. Acest demers ar putea fi demarat în primăvara anului 2023. Totodată, vor fi reabilitate și malurile lacului Tăbăcărie. City managerul Felicia Ovanesian a precizat, la începutul lunii octombrie, că municipalitatea își dorește ca din primăvara anului 2023 să se „apuce de treabă” în cazul parcului Tăbăcărie.

Petruț IACOB

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.