Energia Residence, ansamblu sigur și confort la prețuri accesibile: A fost verificat de ISU în luna noiembrie anul trecut

0
457

Energia Residence este un proiect imobiliar lansat în primăvara anului 2021, iar acum dezvoltatorul transmite că se va efectua recepția primelor două blocuri, astfel cei ce și-au achiziționat sau doresc să își achiziționeze apartamente, vor locui într-o zonă modernă, nouă, iar confortul complexului rezidențial este garantat. Există spații verzi, loc de joacă pentru copii, iar în apropiere întâlnesc centrele comerciale cele mai tranzitate.

Totodată, precizăm faptul că anul trecut a fost demarată și cea de-a doua etapă a proiectului Energia Residence, de pe strada Constantin Bobescu nr. 101, din cartierul Compozitorilor al Constanței. Dezvoltatorul imobiliar a început lucrările la următoarele două blocuri, ce vor avea un regim de înălțime de 9 și 10 etaje.

Iar pentru că recepția primelor două blocuri se va face foarte curând, în luna noiembrie 2022, militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea au organizat un exercițiu în cadrul noului ansamblu imobiliar din Constanța, Energia Residence. Pompierii au fost prezenți cu o autoscară pentru a verifica dacă, în caz de nevoie, aceasta poate ajunge la fiecare apartament, dar și pe bloc, pentru a evacua locatarii, iar testul a fost un succes. Energia Residence dispune de spații  largi, astfel că autospecialele ISU nu au nicio problemă de acces și are în dotare mai mulți hidranți, extrem de necesari în caz de pericol.

Ansamblu Energia Residence este amplasat în zona de nord-vest a oraşului Constanţa, în imediata vecinătate a complexului comercial VIVO şi a magazinului de bricolaj Leroy Merlin, pe strada Constantin Bobescu nr. 101.

Mai multe despre acest proiect imobiliar, „Energia Residence“, aici. Detalii la numărul 0790 000 294 și office@energiaresidence.ro și chiar puteți vizita biroul de vânzări, aflat chiar la locul ansamblului imobiliar, pe strada Constantin Bobescu nr. 101.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.