Anchetă internă la IPJ: polițistul Ababei, de la Năvodari, acuzat că a agresat o femeie

1
7655
FOTO Cătălin SCHIPOR

O tânără din Năvodari acuză că a fost agresată de un polițist. Aceasta a depus plângere împotriva acestuia, fiind demarată o anchetă internă.

În speță, femeia de 28 de ani susține că a fost agresată duminică seară, de polițistul Nicolae Ababei, între cei doi fiind vorba de un conflict mai vechi.

Reprezentanții IPJ Constanța au precizat că s-a început o anchetă în acest caz.

În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la un polițist din cadrul Poliției orașului Năvodari, vă comunicăm faptul că, în urma unei plângeri înregistrate la IPJ Constanța, a fost demarată o anchetă internă, fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, cercetările fiind preluate de Biroul Control Intern”, susțin oficialii IPJ.

D.A:

1 COMENTARIU

  1. Din păcate unii polițiști de la poliția Năvodari nu sunt decât niște borfași, inculți și nesimțiți. Gaboru’ “ala negru” cu haur pa el, de la întrare, un necioplit care îți vb cu o atitudine de nedescris și veșnic deranjat când pășești acolo. Imediat te gonește afară sa nu stai în fata lui. Halal instituție, întâmplare de dinainte de pandemie! Iar alții au un vocabular de borfași cu jargoane… “șefule, bagamias p. la etc”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.