Coadă uriașă și înghesuială la Otopeni pentru triajul celor sosiți din Marea Britanie

0
357
Pasagerii veniți în România din Regatul Unit, înainte de intrarea în vigoare a suspendării zborurilor, stau la coadă la triaj pe aeroport, fără respectarea distanțării fizice - Foto: Digi24

E aglomerație mare pe aeroportul Henri Coandă la terminalul sosiri, unde sute de pasageri, o mare parte a acestora veniți din Regatul Unit, stau la coadă pentru triaj, însă fără respectarea normelor de distanțare fizică. Oamenii s-au grăbit să se întoarcă în țară până la intrarea în vigoare a noilor restricții, la ora 19:00, când toate zborurile comerciale către și dinspre Marea Britanie vor fi suspendate.

Oamenii s-au grăbit să se întoarcă în țară până la intrarea în vigoare a noilor restricții, la ora 19:00, când toate zborurile comerciale către și dinspre Marea Britanie vor fi suspendate.

În aeroport sunt două zone de triaj prin care trec toate persoanele care vin din Regatul Unit dar și din alte țări de pe lista galbenă. Sunt doar șase angajați de la DSP care evaluează medical toate persoanele, le oferă fișe pe care să le completeze, după care oamenii sunt obligați să stea în izolare cel puțin 10 zile, dacă își fac în a opta zi un test pentru detectarea coronavirusului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.