Anchetă la Constanţa: fiul Ramonei Mănescu a fost bătut de patronul localului Asado. Scandalul a pornit de la un loc de parcare

0
9191
Coroana de flori pe care patronul de la Asado o găsea, în 2016, pe treptele localului, din partea clanului Săceanu / sursa foto: Telegraf

Bătaia de marţi noapte, în care a fost implicat fiul fostului ministru Ramona Mănescu, a pornit de la… locul de parcare! Aşa cum arăta, în premieră, Focus Press, oamenii legii au fost alertaţi, marţi, 11 august, că înzona blocurilor Spectrum are loc un scandal şi că un tânăr este agresat de mai multe persoane. Apelul a fost făcut prin 112.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au găsit un tânăr de 21 de ani (fiul Ramonei Mănescu), în timp ce agresorii fugiseră deja. După câteva ore, au fost depistaţi şi doi dintre agresori – patronul localului Asado din Constanţa, Gabriel Anghel (53 de ani) şi un bodyguard al acestuia. Celălalt bodyguard este în continuare căutat de Poliţie. Persoanele implicate în conflict au avut o dispută legată de locul de parcare – mai exact, fiul Ramonei Mănescu le-a atras atenţia că i-au ocupat locul, moment în care Gabriel Anghel a decis să îi dea o lecţie. În acest dosar, procurorii au decis că se impune măsura controlului judiciar, în condiţiile în care Gabriel Anghel nu ar avea cazier cu fapte de violenţă.

Patronul de la Asado, “celebru” după ce a primit o coroană mortuară de la Săceanu, pe care scria “La mulţi ani”

În schimb, ne amintim că acelaşi Gabriel Anghel a fost implicat, în august 2016, într-un incident cu clanul Săceanu. Mai exact, la acea vreme, Cadîr Iaşar, fratele cunoscutului Săceanu, a fost bătut pe terasa Entourage din centrul orașului Constanța. Iașar a susţinut, în faţa oamenilor legii, că a fost atacat de bodyguarzii sau prietenii lui Gabriel Anghel. După acest conflict, a urmat o scenă care a animat întregul oraş şi a pus pe jar Poliţia: patronul de la Asado s-a trezit cu o coroană mortuară pe treptele restaurantului, cu mesajul: „Condoleanţele mele! Nu te vom uita, Gabi! La mulţi ani, Andreea!”. Gabriel Anghel s-a simţit ameninţat de acest mesaj, în condiţiile în care, la momentul respectiv, fiica cea mică a acestuia, Andreea, împlinea vârsta de 19 ani. Tot la acea dată, Anghel susţinea că, de 10 ani, tot primeşte ameninţări de la clanul Săceanu şi că nu ia nimeni măsuri.

Cât despre conflictul cu Iaşar, iată ce declara Anghel presei, în august 2016: „În data de 22 august am încercat să stau de vorbă cu ei, asta după ce au venit acasă la mine cu două mașini, la complexul Spectrum, unde locuiesc. Atunci au fost opriți de agenții de pază de la Zip. Așa cum vă spuneam, după acest episod am hotărât să îi abordez și să am o discuție cu ei la terasa Entourage. Acolo, Cadîr Iașar, zis Cotnac, a pulverizat un spray lacrimogen către mine și către un băiat de-al meu. Alături de Cotnac mai erau șase inși. Atunci s-a iscat un conflict. Au sărit toți pe acest băiat care era cu mine. Doar nu era să se lase bătut. S-a apărat. La început Cadîr nici nu era în local. El a venit de pe stradă cu spray-ul. Nu mai puteai respira în acel loc. Un angajat m-a scos afară. Apoi aceștia m-au amenințat în plină stradă și mi-au spus că mă omoară pe mine și pe fiica mea cea mică”.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.