ANCHETĂ: băiatul unui politician de top şi patronul unui cunoscut local, scene violente la Constanţa!

1
7990
Imagine cu rol ilustrativ

Scandal de proporţii în cartierul constănţean Faleză Nord: implicate sunt nume sonore din peisajul monden. Oamenii legii au fost solicitaţi, marţi seara, de locatarii blocurilor să intervină, pentru că mai multe persoane se băteau.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au aflat că mai mulţi indivizi îl agresau pe un tânăr de 21 de ani, dar între timp agresorii fugiseră; după câteva ore, doi dintre agresori au fost depistaţi şi este căutat şi al treilea. “S-au bătut rău, rău de tot”, susţine un locatar. Cert este că la

Surpriza a venit însă după ce persoanele implicate în conflict au fost conduse la Poliţie şi au fost legitimate: conform surselor noastre, confirmate şi de spusele unor locatari de la Spectrum, tânărul agresat ar fi unul dintre băieţii fostului ministru Ramona Mănescu, în timp ce bătăuşii ar fi patronul localului Asado, Gabriel Anghel şi un bodyguard al acestuia. Cel de-al doilea body-guard implicat în incident este încontinuare căutat de oamenii legii.

Bătăuşii au fost reţinuţi, ancheta fiind preluată de procurori, care au solicitat, în cazul agresorilor, măsura controlului judiciar.

Vom reveni cu detalii.

A.C.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.