Angajații CT BUS, gest de omenie! Un copil de 6 ani și-a recuperat rucsacul uitat în autobuz

0
468

Un gest frumos, care ar trebui să fie normalitate şi nu excepţie, stârneşte uimire şi recunoştinţă în Constanța. Angajații CT BUS au făcut joi, 18 mai a.c., un gest de omenie, fără să stea pe gânduri nici măcar o secundă. Angajații CT BUS au găsit un rucsac pe linia 2-43 şi l-au returnat imediat proprietarului, un copil de 6 ani care-l uitase în autobuz.

Mama băiețelului care şi-a uitat rucsacul în autobuz, a transmis un mesaj de recunoştinţă: „Mulţumim din suflet angajaților CT BUS. Au fost foarte amabili şi au făcut tot posibilul ca băiețelul meu să-și recapete rucsacul. Îl primise cadou și îi era foarte drag. Imediat după ce am coborât din autobuz, la stația din zona Gării, am sesizat că băiatului meu îi lipsește rucsacul. El a început să plângă. Eu, văzând că nu se liniștește, am luat luat legătura cu Dispeceratul CT BUS. La scut timp am fost sunată de către domnul care-l găsise în autobuz. Bunul pierdut a fost recuperat de la un alt coleg al șoferului. Felicitări conducerii CT BUS, pentru gestul de omenie, dar și personalului minunat care lucrează acolo”

Dacă și voi călătoriți cu CT BUS și într-o clipă de neatenție v-ați uitat ceva în autobuz, aflați că puteți reintra în posesia obiectelor pierdute în mijloacele de transport public apelând numărul de telefon 0241694960.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.