Ansamblul turistic Euro Vial de la intrare în stațiunea Mamaia se modifică

0
1229

S.C. Euro Vial Residence S.R.L. construiește un ansamblu turistic compus din patru corpuri de clădiri, pe B-dul Mamaia nr. 341K. Miercuri, 28.10.2020, Primăria Municipiului Constanța a emis autorizație de construcție pentru modificarea proiectului imobiliar, prin supraetajare cu încă un nivel, o singură dată, în suprafață de maximum 20%.

Firma Euro Vial Residence a primit autorizație de construcție încă din martie 2018 pentru construire ansamblu turistic format din corp A – 2S+P+5E, corp B – 2S+P+5E, corp C – P și corp D – 2S+P, pe B-dul Mamaia nr. 341K. Ulterior, a fost emis un alt astfel de document, în iunie 2019, pentru modificarea proiectului imobiliar, fiind solicitate reconfigurare structurală, recompartimentări interioare, modificări fațade și balcoane la cele două imobile de cinci etaje.

Miercuri, 28.10.2020, Municipalitatea a emis o nouă autorizație de construire pentru S.C. Euro Vial Residence S.R.L. și proiectul său imobiliar de la intrare în stațiunea Mamaia – în zona stației Telegondolă – trecere pietoni Sat Vacanță, fiind aprobată supraetajarea cu încă un nivel, o singură dată, în suprafață de maximum 20%.

Din acest motiv, firma a plătit Primăriei și 260.739,90 euro, fără T.V.A., deoarece terenul de 5.169mp pe care se construiește ansamblul turistic a aparținut inițial Municipalității și când a fost cumpărat avea alte reglementări urbanistice, iar prin supraetajare, se obțin noi apartamente ce pot fi închiriate.

S.C. Euro Vial Residence S.R.L. are ca asociați pe Laurențiu Mugurel Manta (30%) și pe Ion Virgil Lixandru (70%). Anul trecut, firma constănțeană a obținut un profit net de peste 477.000 de lei, la o cifră de afaceri de aproximativ 900.000 de lei, având ca obiect de activitate Dezvoltare (promovare) imobiliară.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.