Antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul Constanţa, Mircea Rednic: Riscul de infectare cu SARS-CoV-2 este mult mai mare în restaurante decât pe un stadion

0
56
sursa foto: GSP.ro

Antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul Constanţa, Mircea Rednic, consideră că riscul de infectare cu coronavirus este mult mai mare în restaurante decât pe un stadion ocupat în proporţie de 30%, fiind de părere că autorităţile ar trebui să permită accesul suporterilor la meciurile din Liga I.

Normal că absenţa suporterilor afectează calitatea jocului. Eu nu cred că, fiind în aer liber, la 30% din capacitatea stadionului, se pot infecta oamenii. Faţă de ce am văzut cum stau la rând în weekend la schi sau un restaurante … Eu cred că riscul este mult mai mare acolo decât pe un stadion. Să facem o regulă, să stea la distanţă de patru scaune, cu masca obligatoriu şi eu sunt sigur că nu are cum să fie probleme“, a declarat Rednic, joi, într-o conferinţă de presă.

Referitor la partida cu Academica Clinceni, din etapa a 26-a a Ligii I, Rednic a spus că este foarte importantă, pentru că o victorie ar menţine echipa sa în cursa pentru calificarea în play-off-ul competiţiei.

Întâlnim o echipă omogenă, bine organizată, care a avut un sezon foarte bun, un sezon constant, cu jucători cu experienţă, care oricând pot face diferenţa, o echipă greu de bătut. Şi tocmai de aceea, la meciul cu ei trebuie să avem atitudinea pe care am avut-o la meciul cu Dinamo. Pentru că altfel avem şanse mici să câştigăm în faţa lor. Mi-a plăcut felul în care s-au comportat jucătorii la meciul cu Dinamo şi pe faza de apărare şi de atac, a fost important că nu am luat gol şi ăsta este un lucru pozitiv. Sper ca băieţii să înţeleagă că aceste trei meciuri până la întrerupere (a campionatului, n. red.) trebuie să le câştigăm dacă vrem să ne mai gândim la play-off. Eu sunt sigur că băieţii vor aborda meciul ca şi cum ar fi decisiv”, a mai spus tehnicianul.

Formaţia FC Viitorul Constanţa va întâlni, vineri, pe teren propriu, de la ora 20:30, echipa Academica Clinceni, într-o partidă din cadrul etapei a 26-a a Ligii I.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.