Antrenorul Fabian Jipeanu: “Am cucerit 4 medalii de aur și una de bronz. Performanţa este una din calitățile Clubului CS Năvodari”

0
162

Clubul CS Năvodari a încheiat Cupa României la Box feminin de la Sibiu cu medalii de aur. Năvodărenii au reuşit să exceleze în box chiar şi în contextul pandemic. Anul 2020 a venit cu numeroase medalii pentru pugilişti. Rezultate uimitoare s-au înregistrat şi în primele luni ale anului 2021. Din fericire la Clubul CS Năvodari nu a înregistrat nici măcar un caz pozitiv de COVID.

Boxul feminin CS Năvodari aduce rezultate extraordinare. Toate cele 4 sportive clasate pe locul 1 vor reprezenta România la campionatele Europene. Mulţumim conducerii CS Năvodari și Primăriei orașului Năvodari pentru sprijinul acordat la realizarea acestor rezultate. În total am cucerit 5 medalii: 4 de aur și una de bronz. Urmează cupa României la Box seniori la Iași în perioada 16-20 martie, unde avem sportivi cu șanse la locul 1. Urmează în perioada 13-14 martie Campionatul Național de semi Kempo și full Kempo București, unde participam cu 19 sportivi. Performanţa este una din calitățile Clubului CS Năvodari“, a anunţat sâmbătă, 6 martie a.c., antrenorul Fabian Jipeanu.

Medaliatele cu aur Maria Chiricheș, Nadia Cojocariu, Maria Trigos și Maria Cimpoeru

Antrenorul mărturiseşte că în 7 ani a reuşit să creeze un grup de campioni! “Mulţumesc celor care au avut încredere în mine şi mai ales conducerii CS Năvodari, dar şi primarului nostru Florin Chelaru, care a fost mereu aproape de noi şi ne-a susţinut în tot ceea ce ne-am propus să realizam! Anul 2020 a fost greu pentru toată lumea, restricții de respectat și tot așa. Noi am reușit să facem performanță chiar și așa. Am pus în practică tot ce am învățat de la antrenorii mei, cel care m-a format, regretatul Iosif Iacobovschi și omul care m-a făcut să înțeleg ce e bine și ce e rău. Am pus în practica absolut tot ce m-a învățat omul care pentru mine este cel mai bun antrenor Ferodin Ablalim! În luna martie am reușit 4 medalii de aur la cupa României de Box feminin, în luna octombrie o medalie de aur cu sportivul Eduard Jipeanu la Campionatul național U22, o medalie de bronz cu sportivul Albert Potoceanu la tineret. În luna noiembrie din nou 4 medalii aur și una de bronz la Campionatul național de Box feminin. Am avut-o pe Diana Brînză la europenele de tineret, o avem pe Maria Cimpoeru la Campionatul european de Box feminin. Urmează încă doua obiective importante: Cupa României la Box seniori și Campionatul național de Box cadeți la Arad! Două cantonamente reușite, unul oferit din partea Federației Române de Kempo și pe această cale le mulțumim. Din fericire până acum am trecut cu bine peste toate și nu am avut nici măcar un caz pozitiv cu COVID. Ce pot să mai spun. Mulțumesc acestor copii minunați care din zi în zi devin tot mai puternici și mai inteligenți. Mulțumesc părinților pentru încredere. Împreună suntem o familie!“, anunţa anul trecut antrenorul Fabian Jipeanu.

A.V.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.