Apartamente noi în cartierul Faleză Nord. Se va construi un bloc

0
841

O familie din Constanța intenționează să ridice un bloc în cartierul Faleză Nord, iar constănțenii sunt invitați să își exprime opiniile. Mai exact, se intenționează realizarea unei construcții P+2 în intravilanul municipiului Constanța, într-o zona căminului de pensionari. Funcțiunea propusă pentru construcție este locuire colectivă, iar suprafața desfășurată a construcției propuse este de 485,4 mp, cuprinzând parterul și cele două etaje fără balcoane.

Terenul ce face obiectul documentației se află în partea nord-estică a Municipiului Constanța, în proximitatea intersecției dintre Strada Unirii și Strada Maior Șofran, în apropierea zonei de coastă a Mării Negre. Zona este constituită predominant din terenuri ocupate de construcții medii, cu regimuri de înălțime cuprinse între P și P+4 destinate locuirii colective și accente de înălțime izolate. În imediata proximitate se află Căminul pentru persoane vârstnice Constanța și anexele aferente. Terenul cu suprafața de 420 mp este proprietatea persoanelor fizice Gușă Constantin și Gușă Mihaela Gabriela.

Investiția presupune realizarea unui imobil P+2, destinat locuirii colective în regim izolat. La nivelul parterului, cu accesul direct din Intrarea Maior Șofran, se propune organizarea unui parcaj cu 6 locuri, în interiorul lotului, astfel suprafața destinată circulațiilor carosabile și parcajelor va fi de 172,67 mp -41,2%. Spațiul liber de la suprafața terenului va fi amenajat ca spațiu verde în proporție de 31,4%, echivalentul a 132,00mp.

Publicul este invitat să transmită observații asupra documentațiilor disponibile online pe site-ul Primăriei municipiului Constanța în perioada 18.09.2020-03.10.2020. Observațiile vor fi transmise în scris prin e-mail la adresa primarie@primaria-constanta.ro, prin poștă la adresa bd.tomis nr.51, municipiul constanța sau depuse la registratura PMC, la centrul de informare cetățeni aflat în incinta City Park Mall.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.