APEL la solidaritate: O familie cu patru copii din Cobadin a rămas pe drumuri după ce le-a ars casa din temelii

0
1221

O familie din localitatea Cobadin a rămas pe străzi după ce casa lor a ars în totalitate. Pagubele au fost însemnat, pompierii precizând, după intervenţie, că, cel mai probabil, cauza a fost un scurtcircuit electric. Cel mai trist este că familia cu patru copii a rămas pe drumuri, iar acum caută sprijin din partea oamenilor cu inimă mare.

Familia Botea trece prin clipe gele, după ce locuința lor a ars. Împreună cu cei patru copii de 16, 13, 10 și 7 ani vor merge să locuiască într-o casă pe care niște prieteni s-au oferit să le-o pună la dispoziție. Din casa lor nu a mai rămas aproape nimic. Au ars acoperişul casei pe aproximativ 140 de metri pătraţi, bunurile din 5 camere şi o anexă. Militarii din cadrul ISU Dobrogea au reuşit să salveze o mică parte din bunurile locuinței şi au reuşit să limiteze incendiul aşa încât acesta să nu afecteze casa învecinată, un foișor, diverse bunuri.

Propietarul casei, George Botea, este încă în stare de șoc după cele întâmplate, dar încearcă să rezolve lucrurile, iar primul pas a fost să găsească un adăpost pentru familia lui.

„Avem niște prieteni care sunt plecați în Anglia și urmează să ne mutăm la ei. Din păcate casa a ars în totalitate și nu am reușit să recuperăm decât niște haine, care și alea sunt pe jumătate arse. Am fost astăzi la primărie și cu singurul lucru cu care m-au ajutat a fost o remorcă în care să pun moluz. Merg acum în fiecare zi să fac curățenie acolo. Ne-au ajutat câțiva prieteni și au mai venit și colegii de mei de la muncă cu care am făcut curățenie. Suntem șocați, copiii sunt triști, dar mergem mai departe”, a precizat pentru Focus Press, George Botea

Pe grupurile de socializare oamenii s-au mobilizat și au răspuns inițiativei unui bărbat de ai ajuta. Oricine dorește să îi ajute o poate face transferând bani, orice sumă, în contul acesta: RO87 RNCB 0120 0317 9977 0001 – Botea George.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.