Cherhanalele de la Corbu “ar trebui arse din temelii”, concluzia unui client Fratelli

0
4036

Cherhanalele de la Corbu “ar trebui arse din temelii!” Asta este concluzia unui membru al Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali (COAL), prezent la un eveniment la care a participat și directorul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC), Paul Anghel. Discutăm despre întâlnirea COAL, platforma de comunicare de business care aduce în același loc antreprenori și reprezentanți ai autorităților. În cadrul dezbaterii de marți, 28 iulie a.c., alături de reprezentanții Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, au participat alți 30 de antreprenori.

Conferintele COAL – Live

Vă invităm marți, 28 iulie, la ora 18.30, să urmăriți întâlnirea COAL Live, inițiată de Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali (COAL), platforma de comunicare de business care aduce în același loc antreprenori și reprezentanți ai autorităților. În cadrul dezbaterii, alături de reprezentantii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, vor participa alți 30 de antreprenori.Gazdă: Sebastian BUȘI – Președinte #COALInvitați: Eduardt COZMINSCHI – Președinte ANPC Paul ANGHEL – Directorul General ANPCPuteți adresa întrebări invitaților pe chat-ul evenimentului de Facebook.COAL susține și promovează spiritul întreprinzator și antreprenoriatul în Romania și își propune să fie o platforma de comunicare de business care să ofere cele mai importante informații mediului de privat, dar și să colecteze insight-uri valoroase care pot fi folosite în inițiativele legislative.Vă așteptăm cu drag la COAL Live!

Publicată de Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali pe Marţi, 28 iulie 2020
Întâlnire COAL

Unul dintre patronii liberali prezenţi la eveniment, client Fratelii, ” încântat de serviciile clubului”, a catalogat drept abuzivă măsura adoptată joia trecută de inspectorii ANPC privind oprirea temporară a activităţii cluburilor Fratelli şi Breeze din Mamaia, argumentând că, pe baza aceloraşi standarde aplicate de ANPC, cherhanalele de pe plaja Corbu “ar trebui arse din temelii”.

Client Fratelii și directorul general al ANPC, Paul Anghel

Am fost săptămâna trecută pe la Corbu, erau niște cherhanale acolo și vreau să vă zic că ar trebui arse din temelii dacă ar fi să comparăm Fratelli cu cherhanalele de acolo. Legile ar trebui făcute pentru toată lumea la fel”, a declarat clientul Fratelii. Acesta spune că Breeze și Fratelli au niște standarde și ar trebui să existe standarde pentru toate restaurantele.

Menționăm că la câțiva pași de plaja sălbatică sunt două cherhanale: Popasul Pescarilor și Cherhanaua Luna de Corbu. La Popasu Pescarilor s-a deschis și un chioșc care vinde turiștilor gogoși, clătite și frappe la 10 lei.

Alexandra VASILE

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.