Apel umanitar! Diana, absolventă a Facultății de Medicină, are nevoie de ajutorul nostru: cancerul a recidivat într-o formă mai agresivă

0
53743
Apel umanitar pentru Diana,

Apel umanitar pentru Diana, o tânără absolventă a Facultății de Medicină din cadrul Universității Ovidius din Constanța. Tânăra de 26 de ani a fost diagnosticată în anul 2016 cu sarcom de părți moi la coapsa dreaptă și metastaze pulmonare.

Aceasta s-a operat în Turcia și totul părea a decurge minunat, cancerul intrând în remisie, însă din nefericire, în urmă cu puțin timp boala nemiloasă a recidivat, mai agresiv, cu metastaze la sân, metastaza la creier ce îi pune în pericol viața și leucemie cronică. Orice donație va ajuta la salvarea Dianei. Suma necesară este de 60.000 de euro.

Povestea Dianei

“Numele meu este Diana Popescu și am 26 de ani, visul meu dintotdeauna a fost să devin medic, să ajut oamenii aflați în suferință, dorința însufaltă de mama mea care este asistent medical. Dar viața a avut alte planuri pentru mine și în toamna anului 2016, când eram anul 3 la Facultatea de Medicină, am fost diagnosticată cu sarcom de părți moi la coapsa dreaptă și metastaze pulmonare.

Norocul meu a fost să descopăr o echipă de medici minunați la Spitalul din Turcia, medici care au luptat cot la cot cu mine, să-mi salveze viața. Am urmat un tratament dur, am suferit, am plâns, m-am simțit de multe ori înfrântă de boală, însă nu am cedat . Am luptat și cancerul a intrat în remisie. În tot acest timp nu am renunțat la visul meu și anul trecut am absolvit cu brio Facultatea de Medicină, devenind medic.

Din păcate, nu am putut practica deoarece cancerul a recidivat, de data asta mult mai agresiv, acum am metastaze la sân, metastaza la creier care îmi pune în pericol viața, și leucemie cronică. Șansa mea să mă salvez și să-mi continui viața este un nou tratament în Turcia, tratament care include și o operație pe creier, deoarece metastaza de la creier îmi afectează iremediabil vederea și îmi pune în pericol viața.

Părinții mei nu mă mai pot susține financiar, în cei 4 ani și jumătate de când mă lupt cu această boală nemiloasă, au vândut tot ce se putea vinde , au făcut credite la bănci, s-au împrumutat de la prieteni. De aceea vă rog să mă ajutați. Orice sumă pentru mine înseamnă enorm. Suma care este necesară pentru operație este în valoare de 35.000 de euro iar pentru 3 luni de tratament suma se ridică la 25.000 euro total fiind 60.000 euro dacă nu intervin complicații.

Va multumesc pentru sustinere si ajutor . Multumesc si asociatiei SALVEAZA O INIMA pentru implicare .

Simt că Dumnezeu mă iubește, cu ajutorul Lui și al dumneavoastra voi supraviețui!”, este mesajul Dianei Popescu.

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele tinerei -POPESCU

https://salveazaoinima.ro/diana-popescu/

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.