Apel umanitar! Gabriela, o fată de 13 ani care suferă de o formă dură de cancer are nevoie de ajutorul nostru

0
3809

Apel umanitar pentru o luptătoare Gabriela care își dorește din tot sufletul să trăiască. Fata de doar 13 ani suferă de o boală cruntă care nu iartă- cancerul.

Deși Gabriela Fogaș este de loc din localitatea Mănăștiur, județul Timiș, a ales să vină în Constanța, pentru că oameni inimoși au decis să o ajute în lupta ei împotriva bolii.

Astfel, Asociația Național Cultural Artistică Total organizează un eveniment, iar banii strânși vor merge în contul Gabrielei. Este vorba despre Zumba Charity Event, iar anul acesta la data de 27 mai, mai mulți instructori zumba se întrunesc la Scoica Land Ballroom.

Zumba Charity Event este singurul proiect organizat în Constanţa care uneşte instructori din toată ţara, din afara ei şi iubitori de Zumba, pentru a oferi sprijinul copilaşilor aflaţi în nevoie. În acest an, pe 27 mai,  opt instructori naționali și internaționali se unesc într-un Zumba masterclass de două ore având ca scop primordial un singur lucru: susţinerea Gabrielei Fogaş, o fată de 13 ani care suferă de neoplazie osoasă, o boală dură, pentru care costurile necesare tratării sunt cu mult peste puterile părinţilor. Donaţiile primite prin intermediul acestui eveniment se vor duce către tânăra adolescentă cu ajutorul Asociaţiei Speranţă pentru România“, transmit cei care vor s-o ajute pe Gabriela, în lupta ei pentru viață.

Iată toate detaliile legate de diagnosticul fetiței, datele evenimentului din Constanța, care este organizat pentru ea și alte căi pentru cei ce vor să doneze în numele ei:

Diagnostic: Sarcom Ewing extraosos paravertebral C2-C5 paralaterofaringian drept

Nevoi concrete: Suport financiar pentru acoperirea cheltuielilor aferente bolii la Clinica San Matteo Pavia, Italia.

Suma necesară: 51480 Euro

ZUMBA CHARITY EVENT

DATA: 27 MAI, ORELE 14.00 – 16.00

LOCAŢIE: Scoica Land Ballroom

DONAŢIE MINIMĂ DE PARTICIPARE: 50 RON

ÎNSCRIERI: whatsapp 0720752927

MODALITĂŢI DE DONARE:

Prin siteul: https://total.ong/donez/ sau

Trimite donația ta prin contul: RO19 BACX 0000 0009 1864 4004 Unicredit Bank, Asociația Nat. Cult Total. Subiectul “donație”

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.