O tânără care acționa în Mangalia, parte dintr-o grupare infracțională, a ajuns la închisoare

0
2497
Penitenciarul Poarta Albă

Indira Andreea Asan a fost introdusă în Penitenciarul Poarta Albă, în data de 9 mai 2023. Ea a fost condamnată la 4 ani și 4 luni de închisoare, pentru trafic de droguri. Făcea parte dintr-o grupare infracțională ce acționa în Mangalia.

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au identificat o femeie, de 20 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 4 ani și 4 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive și deținere, fără drept, de droguri de risc pentru consum. Persoana respectivă a fost condusă și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă“, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Potrivit informațiilor noastre, este vorba despre Indira Andreea Asan, care a fost trimisă în judecată, pe 5.08.2022, alături de Gabriel Mihai Niţă, Claudiu Daniel Tudor, Constantin Pârvu, Mihaela Niță, Sergiu Dorel Roibu și Gabriel Ionuț Irodică, pentru constituirea unui grup infracţional organizat.

Amintim că, în data de 14 iunie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Constanța, au destructurat un grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetări a reieșit că, în perioada ianuarie – iunie 2022, persoanele bănuite, cu vârste cuprinse între 20 și 47 de ani, ar fi acționat, în mod coordonat și concentrat, în vederea obținerii de venituri din vânzarea de substanțe cu efect psihoactiv și droguri de mare risc, fapte comise în municipiul Mangalia.

Unul dintre membrii grupării, un bărbat, de 24 de ani, ar fi acționat în vederea coordonării, controlării și îndrumării celorlalți membri, precum și pe linia procurării, depozitării en-gros și vânzării de substanțe psihoactive, destinate punerii în vânzare la adresa sa de domiciliu, respectiv a distribuirii lor către ceilalți membri implicați în comercializarea en-detail a ambalajelor cu substanțe psihoactive.

Liliana BELCIUG

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.