Apel umanitar! Ionuț, un tânăr din Lumina suferă de o malformație cardiacă: trebuie să se opereze urgent pentru a învinge boala

0
2555

Un tânăr din localitatea Lumina, ce are toată viața înainte, multe oportunități și visuri are nevoie ca noi toți să ne mobilizăm și să îl ajutăm.

Ionuț Budacu, în vârstă de 20 de ani suferă de Tetralogie Fallot, o afecțiune pe care o are din naștere și în orice moment inima i s-ar putea opri. Pentru a învinge această boală trebuie să se opereze urgent, o operație destul de costisitoare, suma de care are nevoie este de 10.000 de euro.

Tetralogia Fallot este o malformație cardiacă compusă din patru anomalii cardiace și care are ca rezultat insuficienta oxigenare a sângelui ce ajunge în circulația sistemică. Este clasificată ca malformație cardiacă cianogenă, deoarece duce la cianoză intensă (colorarea vineție a tegumentelor) și polipnee prin hipoxie.

Mama acestuia, secretarea școlii din Lumina, ce l-a crescut singură pe Ionuț are nevoie de ajutorul nostru pentru ca fiul ei să treacă peste acest obstacol greu.

Brutăria Maia din Lumina donează sțmbătă, 12 decembrie a.c., toate încasările pentru acest caz, astfel s-a și creat eveniment pentru acest caz, ”Toți pentru Ionuț la Brutăria Maia”.

https://www.facebook.com/events/1250324432012911/

ONG-ul ”Viitor pentru Lumina” din localitatea s-a mobilizat: ”Facem un apel pe această cale tuturor cunoscuților, persoanelor sau firmelor de pe raza localității sau de oriunde, să dea dovada de compasiune, mai ales în această perioadă de sărbători și să aducă o rază de speranță acestei doamne aflată în impas și fiului ei. Orice suma de bani este binevenită pentru că după cum bine știm, puțin cu puțin fac mult. Cont în LEI pe numele fiului

BUDACU IONUT

BRD

RO16BRDE140SV72390601400

Totodată, pentru mai multe informații o puteți contacta direct pe mama lui Ionuț, la numărul de telefon 0722 269 862

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.