Hoții în acțiune: În localitatea Valu lui Traian au furat ferestrele termopan din pereții unei locuințe

2
6609
sursa foto: Facebook/ Valu Lui Traian - Valureni.ro - Info, Sesizări, Știri și Anunțuri

În această perioadă, a sărbătorilor de iarnă, hoții își fac simțită prezența și în județul Constanța. Mai precis, în localitatea Valu lui Traian, vineri seara, 11 decembrie a.c., hoții au vandalizat două case, de unde au extras mai multe bunuri, printre care și două geamuri.

Pe un grup a unui rețele de socializare, locuitorii din Valu lui Traian au postat imagini, însoțite de un mesaj: În această seară în zona F colindătorii văzând că nu li se deschide ușa au decis să o deschidă singuri, mie și vecinului din stânga mea ne-au spart ușa și au luat lucruri mărunte ce au găsit prin casa (un ciocan un patent etc) însă vecinului din spatele casei mele i-au furat și 2 geamuri.”

”Azi-noapte, polițiști din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au fost sesizați cu privire la săvârșirea a două fapte ilicite: una privind săvârșirea infracțiunii de distrugere, respectiv furt calificat (scule electrice).

La acest moment, polițiștii efectuează cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate în comiterea faptelor sesizate, urmând a se lua măsurile legale care se impun”, spun reprezentanții IPJ Constanța.

2 COMENTARII

  1. Sunt mai multe case sparte in aceasta perioada.Noua ,in aceeasi zona , cu 7 zile înainte, ne-au apart casa ,au plecat cu usa, generator, si multe, multe alte bunuri ,in valoare de 30000 de lei.Daca politia Vrea și intentionat am scris cu litera mare ,sa-i prinda, este atat de usor…….Zona se vede ca in palma, inclusiv noaptea, daca se face panda 2-3 nopti ii prind. Pana la urma ,cred ca se vor uni proprietarii si vor face panda, dar sa nu se mire cineva de ce se va intampla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.