APM dă undă verde blocului pe care vrea să îl construiască fratele Simonei Halep. Cetățenii pot veni cu observații

0
379

Nicolae Halep intenționează să construiască un bloc de șapte etaje în Mamaia Nord, orașul Năvodari. Societatea New Concept Building SRL a depus în luna martie solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Construire imobil P+7 etaje locuințe colective, spații comerciale la parter, sistematizare verticală, împrejmuire teren și organizare de șantier”, propus a fi amplasat în zona Mamaia Nord, strada Prelungirea D12.

Acum, la aproximativ o lună, Agenția pentru Protecția Mediului a decis că pentru acest proiect nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanța pe strada Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 9.00-13.30, vineri, ăntre orele 9-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 22.04.2021

Administrator al acestei societăți care a fost înființată la data de 25 mai 2016, este Nicolae Halep, fratele Simonei Halep, care mai este asociat în New Concept Imob SRL şi Halep S. Nicolae PFA, dar și Cartuna Iancu, aceștia dețin câte 50% din acțiuni. Societatea nu se află la prima investiție în domeniul imobiliar, ci, în portofoliul sunt bifate câte proiecte de blocuri, un exemplu, un imobil cu regim de înălțime de cinci etaje, tot în zona Mamaia Nord, dar pe strada Lotus.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.